Abonare la newsletter

Scule si unelte electrice,
Electrocasnice,
Ustensile de bucatarie

Scule si unelte

Accesorii

Electrocasnice

Ustensile de bucatarie

Despre Noi

Informatii Companie

Scopul nostru este de a satisface toate cerintele clientilor si pentru aceasta oferim o mare gama de produse, un raport calitate/pret excelent si un personal instruit.

 

 

 

STERN Austria

STENUS INTERNATIONAL TOOLS SRL este unicul importator si distribuitor al marcii de scule si unelte electrice STERN pe piata din Romania. Marca STERN a fost lansata pe piata in anul 2000, fiind proprietate exclusiva a MEGRE & CO GmbH. Inca de la aparitie, fiind sustinuta de o echipa dinamica de profesionisti, s-a impus prin calitate si diversitate, preturi accesibile, ajungand printre cele mai cunoscute marci producatoare de scule si unelte pentru uz-casnic din Europa, fiind importata inca din anul 2000 si in Romania.

 

Functionand sub sloganul: "ELIBEREAZA PUTEREA!" (UNLEASH THE POWER!), furnizeaza o gama completa de scule si unelte electrice concepute pentru uzul gospodaresc, care include: polizoare unghiulare, ciocane rotopercutoare, masini de gaurit si insurubat, surubelnite, ferastraie circulare, ferastraie pendulare, rindele, polizoare cu pietre, aparate de slefuit, aparate de sudura, pompe de apa, hidrofoare etc.

 

Fiecare categorie include o mare varietate de scule si unelete electrice, diferentiate prin designul practic, modern si parametrii tehnici.

STERN PERFORMANCE Austria

Noua gama STERN PERFORMANCE, tot pentru uz-casnic, insa pentru folosinta indelungata, vine in intampinarea cerintelor extinse ale utilizatorilor, facandu-le viata mult mai confortabila si in acelasi timp facandu-i sa descopere calitatea superioara a noilor modele, la preturi rezonabile. Siguranta in exploatare le face sa fie simplu de utilzat si 100% eficiente.

Parteneri externi

STERN Austria

PETERHOF

Magitec

Vabene