Abonare la newsletter

Scule si unelte electrice,
Electrocasnice,
Ustensile de bucatarie

Scule si unelte

Accesorii

Electrocasnice

Ustensile de bucatarie

Politica de confidentialitate

 

Compania care administreaza site-ul www.stenustools.ro, denumita in continuare STENUS TOOLS, este SC STENUS TOOLS SRL, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr. J23/1770/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare RO15875845.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. STENUS TOOLS isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate".

 

Datele furnizate de Dvs. in cursul navigarii acestui web site pot fi utilizate de STENUS TOOLS si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale.

 

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.stenustools.ro datele Dvs. cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de STENUS TOOLS in orice activitati si scopuri legate de marketing cat si in scopul realizarii unui interes legitim al STENUS TOOLS, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. constau din: informatiile referitoare la o persoana fizica sau juridica identificata sau identificabila.

 

Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor STENUS TOOLS, cat si orice informatie furnizata de Dvs. care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

 

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre Dvs. a web site-ului si a datelor cu caracter personal de catre STENUS TOOLS, nu mai utilizati acest web site. Utilizarea siteului reprezinta acordul Dvs. expres privind conditiile de utilizare, de confidentialitate precum si acordul de a prelucra datele cu caracter personal.

 

SC STENUS TOOLS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisa, semnata şi datata, pe adresa Soseaua Bucuresti-Urziceni, nr.38A, Comuna Afumati, Jud.Ilfov, sau pe e-mail la adresa support@stenustools.ro.

 

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.stenustools.ro cat si la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal, puteti apela Serviciul Clienti al STENUS TOOLS la numarul de telefon 021 305 02 50.

 

De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.stenustools.ro va exprimati acceptul in sensul primirii de telefoane, SMS-uri sau e-mail-uri pentru promovarea produselor/serviciilor oferite de STENUS TOOLS.

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul STENUS TOOLS, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului STENUS TOOLS si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.